Ofte stillede spørgsmål om at låne online

Hvor hurtigt kan man få et lån?
Hovedparten af de långivere, du finder her på Smart Lån, svarer på mellem et par minutter og op til en time. Enkelte tager lidt længere tid.

Jo mere grundigt du udfylder din ansøgning om et lån - jo hurtigere får du svar. Et godt sted for lån penge nu er her hos Smart Lån DK

Kan alle tage et lån online?
I store træk ja. Der er dog nogle krav, der skal være opfyldte hos langt de fleste långivere. Det er for eksempel alder. Ingen under 18 år kan tage et lån, da man ikke er underskriftsberettiget før. De fleste lån kræver også dansk statsborgerskab - nogle få kun fast bopæl i Danmark.

Du kan se en liste over alle lån her.

Hvordan låner man online?
Det er såre simpelt. Du starter med at finde det lån, du er interesseret i ved at klikke her - og så udfylder du ansøgningen og venter. I løbet af minutter har du svar, og pengene har du på din konto senest næste bankdag!

Hvad koster det at låne på nettet?
Det afhænger helt og aldeles af din kreditværdighed, lånets størrelse og - ikke mindst - løbetiden. Der er flere af långiverne, der tilbyder første lån gratis, hvis du er ny kunde, og der er tale om et mindre beløb.

Større lån koster typisk fra omkring 6% i rente og opefter.

Kan man låne trods RKI?
Det trælse svar er: Nej! Og du skal lade være med at prøve, for hvis du skulle finde et lånefirma, der vil låne penge ud trods RKI, kan du være helt sikker på, at du kommer til at betale helt absurd høje renter! Lad være med at komme i RKI - det er ganske enkelt frygteligt besværligt, hvis du ender der.

Gratis lån af penge

Smart Lån

Vi finder og sammenligner online lån 24 timer i døgnet. Vores service er 100% gratis at bruge.