Kassekredit lån - Kreditlån

Alternativ til kviklån uden 48 timers betænkningstid: Et kreditlån er en løbende kredit / kassekredit. Få penge nu - opdateret fredag, 23/8/19

Lån fra 5.000 - 15.000
Afdragsfrit i 60 dage!
Udbetales fredag, 23/8/19

Hvad er et kreditlån?

Det er et lån, hvor du får en løbende kredit at trække på. For eksempel 10.000 kr. Du kan så trække på det, som du vil op til de 10.000 kr. Du betaler kun renter af det beløb, du har brugt.

Er et kreditlån en kassekredit?

Ja, det er nøjagtig det samme. Online kaldes det bare for et kreditlån – og i banken kalder man det en kassekredit.

Hvilke fordele er der med en kassekredit?

Der er flere: Du kan få penge aldeles omgående, du har en kredit, du kan have i årevis, og du betaler kun renter af det beløb, du har trukket på dit kredit lån.

Er det det samme som et kreditkort?

Nej, et kreditlån / kassekredit er ikke det samme som et kreditkort.

Kassekredit og kreditlån til alle

Et kreditlån er ikke det samme som et realkreditlån. Sidstnævnte gives mod sikkerhed i fast ejendom - men et kreditlån kan alle mennesker få uden at stille sikkerhed. Det er reelt en kassekredit, der er tale om, men mange er forvirrede over, hvad det egentlig betyder.

Hvad er et kreditlån?

Modsat et kviklån, SMS lån eller andet kontant lån er et kreditlån i virkeligheden en løbende kredit, du kan trække på efter behov. Det betyder, at det ofte er langt den nemmeste, bedste og billigste løsning til dig, der ofte har brug for penge sidst på måneden for eksempel.

Når du har ansøgt om et kreditlån og fået det godkendt, kan du løbende trække de penge ud, du har brug for - op til det maksimum, du har fået bevilget.

Hvordan betales et kreditlån tilbage?

Du bestemmer selv hvor hurtigt og med hvor meget af gangen, du vil betale dit kreditlån tilbage.

Når du godkendes til et kreditlån via et af vores tilbud, får du tildelt din egen personlige bruger, som du kan logge ind med på långivers hjemmeside. Derfra kan du selv styre dine tilbagebetalinger, såvel som du kan vælge at betale hele lånet af.

Hvor længe kan jeg have et kreditlån?

I princippet kan du beholde det lige så længe, du vil. Det kræver blot, at du betaler tilbage på det så tit, du kan. Lad os sige, at du har fået et kreditlån på 15.000 kroner for eksempel:

  • Du kan trække op til de 15.000 kroner ud på én gang, hvis du vil
  • Eller du kan trække for eksempel 6.000 kroner, hvis du skal bruge det beløb
  • Har du trukket de 6.000 kroner, har du stadig 9.000 kroner tilbage, du kan trække på
  • Betaler du for eksempel 4.000 kroner tilbage, har du nu 11.000 kroner, du kan trække af

Som du kan se, er det en meget fleksibel måde at have en "ekstra pose penge" at gøre godt med, når du har behov for det.

En kæmpe fordel med en kassekredit / kreditlån: Du skal ikke ansøge forfra, hver gang du skal bruge penge. Du skal faktisk intet andet gøre end at trække de penge, du har brug for. Du har jo allerede én gang fået bevilget din kredit.

Hvad er forskellen mellem en kassekredit og et lån?

Lån eller kredit?

Du skal tænke over, hvad pengene skal bruges til. Skal du købe nye møbler eller et andet forbrugsgode én gang, er et lån måske det bedste. Du får alle pengene - f.eks. 20.000 kr. - udbetalt på én gang, og beløbet betaler du tilbage med de aftalte afdrag. Typisk afdrager du med et fast beløb hver måned.

Skal pengene bruges som reserve, er en kassekredit / kreditlån ofte den bedste løsning. Her får du stillet et beløb til rådighed - f.eks. 8.000 eller 10.000 kr. - som du kan bruge af, som du vil. Der er ikke nogen dato for, hvornår du skal betale pengene tilbage - det kan du som regel gøre, når du har luft i økonomien til det. Det giver ekstra fleksibilitet i forhold til eksempelvis forbrugslån.

Det er jo lynhurtigt, meget nemmere end i banken - og en hel del smartere end et normalt kviklån!

Anja Fie
Nemt!

Vaskemaskinen sendte et røgsignal - og jeg var flad. Jeg fik et kreditlån via jer på rundt regnet 10 minutter en lørdag formiddag. Og ny vaskemaskine samme dag 🙂

Charlotte

Reddet på målstregen

Ingen ventetid på udbetaling

Modsat kviklån er der ikke nogen ventetid på et kreditlån! Du skal ikke vente 48 timer, før du har penge at bruge af. Du kan få dit kreditlån med udbetaling med det samme.

Der er ingen betænkningstid og ingen tvungen ventetid. Du kan helt bogstaveligt få penge overført til din konto i løbet af mellem 15 og 45 minutter!

Hvad kan et kreditlån bruges til?

Det bestemmer du selv. Der er ingen - absolut ingen - begrænsninger på, hvad du bruger pengene til. Om det er til en ny cykel, en ferie, klatgæld eller en ny telefon - det er revnende ligegyldigt.

Det eneste, der tæller, er:

  • Du skal kunne opfylde de (få og nemme) krav, långiver stiller
  • Du skal betale tilbage som aftalt - minimum de påløbne renter hver måned

Og det er såmænd det hele. De enkelte krav til at få et kreditlån kan du se under hver enkel långivers tilbud i listen herover.

Hvor store kreditlån kan man få?

Normalt er et kreditlån på op til 15.000 kroner, og det er erfaringsmæssigt mere end rigeligt til de fleste at have som kassekredit. Bemærk dog, at Ferratum tilbyder kreditlån på op til 20.000 kroner - og svar også i weekenden!

Hvis du står med et behov for flere penge end 15.000 kroner på én gang, skal du i stedet se på et traditionelt online lån. Dem kan du finde de billigste (og endda gratis) og bedste af ved at klikke på knappen herunder:

Tit brug for penge?

Som allerede nævnt: Når du har fået et kreditlån, kan du reelt beholde det i årevis. Trække penge, når du skal bruge dem. Betale tilbage når du kan. Og så trække flere penge igen. Og sådan kan du blive ved! Du kan læse mere om det at få en online kassekredit her: https://kassekredit.nu/

Lån 1.500 - 20.000 - Afdragsfrit i 60 dage!
GRATIS LÅN
Penge på 45 minutter ★★★★★

Kreditlån fra Smart Lån

Kassekredit lån og kreditlån samlet ét sted. Det er gratis at ansøge, du får penge i løbet af minutter - og det er slet ikke dyrt.