Lån og finansiering af nyt køkken

Lån til køkken opdateret: lørdag, 15/12/18

Nyt køkken - Renovering af køkkenet?

For de fleste er et lækkert køkken det bedste, der findes. Men det skal jo betales, ikke? Her har vi samlet de bedste danske lån til køkkenfornyelse - og det er billigere finansiering af nyt køkken, end noget køkkenfirma kan tilbyde! I øvrigt også gode lån og kreditter til alle andre typer af boligforbedring!

Kvik og smart finansiering

Uanset om du kigger på et nyt køkken fra Kvik, HTH, Invita, Vordingborg eller Ikea: Medmindre du selv har sparet det hele op, skal du låne penge til at finansiere husets nye samlingssted. Det kan du naturligvis gøre i banken, hvis du har lyst at vente i dage eller uger på svar, stille sikkerhed for lånet og i øvrigt stå skoleret for din bankrådgiver.

Du kan også nemt og ukompliceret låne penge online til ombygning, renovering eller helt nyt køkken!

Modsat hvad mange tror: Det er billigt at låne online til boligforbedringer, som et nyt køkken jo i den grad er!

Finansiering af køkken over kort eller lang løbetid

Det fantastiske ved de efterhånden yderst populære online lån er, at fleksibiliteten er helt enorm. der er (næsten) frit valg, når det handler om at vælge løbetiden. For eksempel kan du låne penge til køkken hos Bank Norwegian  - op til 400.000 kroner - med en løbetid helt op til 15 år!

Eller hvad med et lån til køkkenrenovation på op til 500.000 kroner fra Basisbank? Det kan blive til noget af et køkken, ikke? Og faktisk kan du benytte dit lån til lige, hvad du vil - så måske skal badeværelset også have en modernisering, når du nu alligevel er i gang?

Fordel 1

Du skal ikke stå skoleret i banken

Fordel 2

Lån penge i en fart: Svar med det samme på din låneansøgning

Fordel 3

Ingen spørger om, hvad du vil låne til!

Køkkener du kan finansiere

Som allerede nævnt tidligere, er der ingen krav om, hvilket køkken du skal købe for dit lån, hvem der skal montere det osv. Du er 100% din egen herre - og du kan vælge blandt andre:

  • HTH finansiering
  • Kvik finansiering
  • Invita finansiering
  • Ikea finansiering
  • Unoform finansiering
  • - og alle andre køkkenmærker

Et køkken finansieret på afbetaling er der ingen ben i, når du har 24/7/365 adgang til at søge det bedste lån, ansøge online og få svar med det samme eller i løbet af en times tid.

Fra det sekund, du har besluttet dig for et køkken, kan du på under en time ansøge og få ja til finansiering af køkkenet - og så er det jo bare om at komme i gang!

Hvor meget kan jeg låne til et køkken?

Du kan låne alt det, du skal bruge! Vores største lån her er på 500.000 kroner, og det er der vist ingen nye køkkener, der koster. Altså er du mere end rigeligt dækket ind.

Hvor meget bør man finansiere / låne?

Nogle gange er hårde hvidevarer inkluderede i køkkenets pris - andre gang ikke. Hvis du skal lægge prisen for hvidevarer til selv - altså for eksempel komfur, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, vinkøler etc., skal du huske at lægge det oven i køkkenets pris, før du beslutter dig for, hvor meget du skal låne for at finansiere den samlede pris på dit køkken.

Hvilken slags lån er bedst?

Et lån er en kredit, der enten udbetales kontant til dig (via bankoverførsel) eller stilles til rådighed for dig i form af en kassekredit eller et kreditkort.

Det afhænger i høj grad af din situation, hvad der er bedst for dig. Hvis du jævnligt henover året har behov for penge, kan det sagtens være, at en kassekredit eller et kreditkort er det bedste valg for dig.

Nogle mennesker har ikke samme indtægt henover året, og der kan et kreditkort faktisk være en genial løsning!

Du kan for eksempel få et helt gratis kreditkort fra Visa via Bank Norwegian:

Er du klar til at finde dit nye lån?

Klik herunder og se sammenligningen af lån:

Hvordan finansierer jeg et køkken?

Hvis du har en opsparing, du vil bruge, er det stadig vores bedste råd, at du låner lidt mere, end du mener, du skal bruge i alt. Det er meget billigere, end hvis du skal ud at låne en gang til for at dække uforudsete udgifter.

Her på siden finder du lån fra ganske få tusinde kroner og op til en halv million. Dermed finder du alle de bedste finansieringsmuligheder til nyt eller ombygget køkken, der findes.

Lad os sige, at dit samlede tilbud på nyt køkken inkl. hvidevarer er på 165.000 kroner. Nu kunne det så være fristende at tage et lån til køkkenet på præcis 165.000 kroner, ikke? Lad være med det!

Læg mindst 10% oven i til uforudsete udgifter undervejs. Der er en naturlov, der siger, at håndværkere altid støder på et eller andet, og står du pludselig med en ekstraregning på måske 10.000 kroner til dit køkken, som du ikke har i likvide midler, skal du ud at låne igen.

Hvis du derimod har penge tilovers fra dit køkkenlån, når alt er betalt, kan du blot benytte dem til at betale tilbage hurtigere. Eller bruge dem til noget helt andet, hvis du vil. En ferie - eller måske endda til julegaver?

Boligforbedringer

Det er naturligvis ikke kun køkkenrenovering, du kan låne til her. Det kan også være et lån til nyt badeværelse, bryggers eller endda en tilbygning.

Fordelen ved at låne her til alt lige fra nyt køkken, bryggers, bad eller simpelthen generelle forbedringer af din bolig er, at du ikke skal stille sikkerhed / pant i din bolig med disse kreditter og finansieringsmuligheder.

Tilsyn fra Finanstilsynet

OBS: Det er vigtigt at pointere, at Finanstilsynet fører tilsyn med samtlige finansieringsselskaber, du finder her på siden. Dette er din garanti for, at de alle overholder lovgivningen, og du ikke bliver snydt på nogen måde. Læs mere på Finanstilsynets hjemmeside.

Er du klar til at finde dit nye lån?

Klik herunder og se sammenligningen af lån:

Køkken finansiering

De bedste og billigste lån og kreditter til nyt køkken.