Skip to content
Ansøg døgnet rundt alle ugens dage

Lån penge i weekenden

Lån og få udbetaling 24 timer i døgnet - lørdag, søndag og helligdage! Hvor kan man låne penge i weekenden? Udbetaling: lørdag, 25/9

Listen er et udvalg af lån. Vi modtager provision for formidlede lån. Beskrivelser og vurderinger af lån og kreditter er subjektive.

Hvad kan du læse om her?

  Lån penge uden renter: Genialt! Fremragende mulighed for at finde hurtige lån, der er gratis første gang og/eller ved tilbagebetaling indenfor 30 dage.

  Henrik Bondgaard
  04/05/19

  Weekend-åbent Det er en virkelig god service, I yder hos Smart lån! Jeg troede faktisk ikke, det var muligt at tage et lån sådan en lørdag sidst på eftermiddagen.

  Det var det så 🙂 Og det bedste var, at jeg havde pengene lige godt to timer senere på min konto. Thumbs up til jer!

  Søren Lindegaard
  02/06/19

  Lån i weekenden? Ja her!

  Udbetaling i weekendenSlut med at gå at vente på at weekenden slutter, og det endelig kan blive mandag. Slut med at sidde midt om natten og vente på, at banken åbner. Al ventetid er fortid, nu hvor du kan låne penge 24 timer i døgnet - hele året rundt. Af samme grund kalder vi dem også for lån med straks udbetaling.

  Og nej det er naturligvis ikke de fysiske banker, der tilbyder denne eminente service - det er på nettet, at du kan låne penge lørdag og søndag og også få udbetaling med det samme.

  Bemærk i øvrigt: Flere af de populære SMS lån i weekenden er helt gratis og rentefrie i 30 eller 60 dage.

  Lån om lørdagen og søndagen

  De online låneudbydere kunne se, at behovet for at kunne optage lån om lørdagen og optage lån om søndagen var så stort, at de valgte at løse denne udfordring. Og man må i den grad sige, at de har løst opgaven til fulde. Resultatet er, at du kan låne penge både lørdag og søndag, selvom det normalt er uden for bankens “åbningstid”.

  Lån penge også i weekenden og få udbetaling med det samme

  Ikke nok med at du kan låne og få bevilget lånet, du får naturligvis udbetaling af kviklån lørdag og søndag. De nye weekendlån fungerer altså på samme måde, som hvis du optog lånet på en almindelig hver, hvilket vil sige; Lån udbetaling med det samme, uanset hvilket dag du låner!

  De fleste af os ved, at det bestemt ikke er sjovt at stå uden penge en lørdag eller søndag, for den sags skyld. Af samme årsag, er lånene også gået hen og blevet et meget populært produkt på hylderne hos udbyderne af lån i weekenden.

  Sådan fungerer udbetaling af SMS lån på en lørdag og søndag:

  Udbetaling af lån i weekenden

  Rent teknologisk er de online långivere lysår foran de fysiske banker, og derfor kan det lade sig gøre at tilbyde udbetaling af lån i weekenden også. Lån udbetaling weekend fungerer ganske enkelt ved hjælp af robotter, der analyserer og laver kreditvurderingen.

  Kviklån udbetaling søndag på under 45 minutter!

  Det lyder måske som noget fra en science fiction film, men der er faktisk ikke så meget hokus pokus i det. Se herunder hvordan det kan lade sig gøre at låne og få udbetaling af lån i weekenden:

  1. Start med at indtaste ønskede lånebeløb og løbetid
  2. Indtast herefter navn og adresse
  3. Underskriv låneaftalen med dit NemID og vent 30 sekunder på godkendelse
  4. Godkendes du, bliver pengene overført til din NemKonto inden for 30 minutter

  Dit NemID og den tilknyttede NemKonto er lige præcis nøglen til, hvordan det kan lade sig gøre at kreditvurdere dig og herefter lave udbetaling af lån i weekenden også. Når du underskriver med dit NemID, “crawler” robotten diverse hjemmesider, som f.eks. RKI registeret, for at se om du er registreret som dårlig betaler.

  Lån 24/7 - 365 dage om året

  Hele proceduren med at crawle tager ikke mere end nogle få millisekunder, og er robotten tilfreds, udbetaler den lånet til dig med det samme.

  Lån penge om natten (døgnet rundt)

  Som det fremgår af ovenstående, så sover robotten altså ikke, hvorfor du også kan låne penge om natten og få udbetaling af lån om natten. Du kan med andre ord låne 24 timer i døgnet - nat og dag og dermed altid få lån med straks udbetaling.

  Lån penge om natten er der måske ikke så mange, der har brug for. Nej, men de, der har brug for det, har omvendt også rigtig meget brug for det. Hvis du har brug for at optage og få udbetaling af et lån om natten, så er du sikkert kommet i slem knibe, som du gerne vil reddes ud af.

  Slut med kedelige weekender - lån penge til weekenden nu!

  Uanset hvad, så gør det ingen forskel overhovedet, for robotten står som sagt klar til at bevilge dig kredit, hvad enten vi snakker nat eller dag - hverdag eller weekend/helligdag.

  Lån penge på en helligdag også

  Det er som sagt også muligt at låne penge på en helligdag. Og helligdag har vi faktisk en hel del af i Danmark, som du kan se herunder:

  • Jul og nytår
  • Påske og pinse
  • Grundlovsdag
  • Kristi Himmelfartsdag
  • Store Bededag

  Når du har fri, som de fleste danskere har på helligdage, så er det jo rart at foretage sig udover det sædvanlige. Lån udbetaling helligdag kan finansiere lidt ekstra hygge for dig og din familie, som vil skabe en masse gode minder.

  I ovenstående låneoversigt finder du et hav af udbydere, som tilbyder dig at låne penge i helligdagene og få lånet udbetalt med det samme.

  Fordele ved at låne penge i weekenden også

  • Du får udbetaling med det samme - døgnet rundt
  • Du kan låne uden at stille sikkerhed
  • Du kan altid få penge, så du kan deltage i diverse arrangementer og fester
  • Du kan låne uden kreditvurdering
  • Du skal ikke sidde ansigt til ansigt med nogen
  • Du kan bruge pengene på præcis det, du ønsker dig

  Hvor meget kan du låne i weekenden?

  Lån 500 kr. i weekenden eller lån 150.000 kr. i weekenden, det bestemmer du helt selv. Du kan i princippet låne lige så meget i weekenden, som du kan på hverdage, hvilket vil sige mellem 500 kr. op til 400.000 kr. Læs i øvrigt meget mere om at låne penge i weekenden, herunder lørdag og søndag, på denne hjemmeside.

  Smart Lån Weekend

  Her er lån og kredit tilgængeligt i weekenden - og med udbetaling både lørdag og søndag!

  Scroll To Top