Skip to content
Ansøg døgnet rundt alle ugens dage

Ekspreslån

Nogle lån udbydes via Express Bank -  Nyeste expreslån opdaterede: lørdag, 25/9 

Listen er et udvalg af lån. Vi modtager provision for formidlede lån. Beskrivelser og vurderinger af lån og kreditter er subjektive.

Hvad er et ekspreslån?

Det er et særlig hurtigt lån, du ansøger om online, får svar på 1-3 minutter og penge udbetalt meget hurtigt.

Hvem kan få et express lån?

Alle mennesker, der ikke er i RKI, kan tage et express lån her.

Hvor hurtigt har jeg penge?

Det afhænger af det valgte lån. Nogle lån udbetales med det samme, mens andre lån udbetales på 1-2 hverdage.

Bedre end Express Der er mange og som at der lover hurtige lån men så holder det bar alligevel ikke. Her på Smart Lån passer det altså! Tog lige et lån forleden og der gik mindre end 1 time fra jeg søgte til pengene var på min konto! Supr god service hele veje. Total anbefaling fra mig af.

Conny D. Enholt
02/06/19

Lån på 2 minutter med et online express lån

express lånMangler du penge til at indfri dine drømme? Med et ekspres lån kan du låne penge her og nu, og du vil typisk have pengene stående på din bankkonto inden for 1-5 timer. Smart-lån.dk er din online låneguide, og vi har her samlet alle de gode og billige minilån express lån, der findes på det danske marked.

Ovenfor kan du sammenligne priserne på forskellige lån, og ved at klikke på den grønne knap ”Ansøg nu”, kan du søge lånene med det samme. Vi anbefaler altid at søge ekspreslån flere forskellige steder, så du kan sammenligne priserne, og på den måde finde det helt rigtige lån for dig.

Billige ekspreslån

Hos Smart-lån.dk gør vi alt for at skabe gennemsigtighed i lånebranchen. Vi har derfor samlet en række af de billige ekspres lån (og gratis lån) fra de gode danske udbydere af denne lånetype. Mange tror helt fejlagtigt, at det er dyrt at foretage denne type lån, men det behøver det faktisk ikke at være.

Vær at bemærke er dog at renten og de årlige omkostninger i procent typisk vil være højere end ved et mere traditionelt banklån, da du ikke skal stille sikkerhed. Priserne er dog forskellige fra udbyder til udbyder, så det kan variere.

Express lån er i denne forbindelse ikke at sammenligne med lån fra Express Bank, Jysk Ekspreslån eller Bilka Ekspreslån.

Vores råd til express lån

  • Sammenlign altid flere lån
  • Læg et fornuftigt budget
  • Gå efter en lav ÅOP

ÅOP og ekspreslån

Mange er desværre ikke helt klar over, hvad betegnelsen ÅOP står for. Det er rigtig ærgerligt, for det er nemlig en rigtig vigtig faktor for, om du nu også får valgt det helt rigtige lån. I værste tilfælde kan du ende med et lån, som du ikke har råd til at tilbagebetale, da omkostningerne simpelthen er alt for store.

ÅOP betyder årlige omkostninger i procent, og det er en procentsats, der blandt andet inkluderer stiftelsesomkostninger og alle de andre omkostninger, der er, når du låner penge. Satsen vil typisk ligge på mellem 10-23%. Dette svinger meget alt efter, hvem du låner hos. Hvis du ønsker lidt mere gennemsigtighed i ÅOP’en kan det være en fordel at ansøge om flere ekspres lån på samme tid for derefter at sammenligne dem.

Gode råd når du skal låne

Desværre kommer mange galt af sted, når de skal låne penge. Det kan i værste tilfælde føre til en stor gæld og til en registrering i RKI. Det er rigtig ærgerligt, for det kan faktisk undgå ved at tage nogle simple forholdsregler, som folk desværre glemmer. Vi anbefaler hos Smart-lån.dk, at du altid ansøger lån 3-5 steder, så du kan sammenligne de forskellige lån, og derefter finde det helt rigtige lån for dig.

Når du sammenligner, er det som sagt altid en god ide at kigge på renten og på ÅOP. Tilbagebetalingstiden er også værd at bemærke, men den kan man som regel selv ændre.

Husk altid at være realistisk, når du skal foretage et ekspres lån. Har du nu også pengene til at betale tilbage? Det er altid en god ide at have penge til andre ting, når du skal betale lånet af. Har du ikke det, kan det blive en lang og kedelig periode. En måde at sikre dette på, kan være ved at udarbejde et budget, så du har helt styr på dine udgifter og indtægter.

Husk at have penge tilbage, når alle regninger er betalt, så der også er plads til lidt sjov. Husk altid at overveje konsekvenserne ved tilbagebetalingen, og at der ikke kommer til at være lige så mange penge i en lidt længere periode. Det er altid en god ide at tænke over det, så man ikke foretager et forhastet lån.

Hvad er et express lån?

Et express lån er, som navnet også angiver, en form for et hurtigt kviklån. Faktisk går det oftest så hurtigt, at du i mange tilfælde ville kunne have pengene fra lånet stående på din konto 1-5 timer, fra du har underskrevet. Det er derfor en rigtig måde, hvis du vil gerne vil indfri nogle af dine drømme her og nu.

En af de mange grunde til, at ekspres lån er blevet så populære er, at stort set alle mennesker kan søge lånene. Typisk vil de eneste krav være, at du ikke må være registreret i RKI, og så skal du også være over 18 år. Dette variere dog en smule fra udbyder til udbyder. Mange tror desværre helt fejlagtigt, at det er dyrt at foretage et ekspres lån.

Det kan det være, men det behøver det ikke nødvendigvis, hvis du er godt opmærksom. Faktisk skal man ikke stille nogen sikkerhed for sit lån, og du kan derfor blive godkendt, selvom du ikke har hus eller bil, du skal stille som sikkerhed for lånet.

Ekspreslån er en anden betegnelse for at låne penge hurtigt

Mange er også glade for, at de ikke skal oplyse, hvad pengene skal bruges på. Dette skal man også som regel gøre, når man foretager et traditionelt banklån. Der vil typisk ved et ekspres lån være en højere rente og en højere ÅOP. Du skal i de fleste tilfælde underskrive lånet med dit NemID.

Sammenligning af minilån express lån

Vi sammenligner udelukkende quicklån fra forskellige udbydere af express lån. Vi tager derfor forbehold for fejl og mangler. Udbyderne kan ændre prisen uden varsel. Ting som rentesats og så videre vil typisk afhænge af din kreditvurdering. Det er derfor alt priserne hos udbyderen, der gælder. Se lånene i oversigten øverst på siden og lån med hurtig udbetaling allerede i dag, også selvom det er weekend.

Reference: LÅN-PENGE.SITE

Ekspresfart

Her er de ægte ekspres lån! Vi er ikke affilieret med Express Bank - vores service er GRATIS!

Scroll To Top