Skip to content
Ansøg døgnet rundt alle ugens dage

Quicklån

Ansøg om et kviklån og få penge udbetalt hurtigt: fredag, 14/6

Geniale nye lånemuligheder!

Klik her og få de bedste lån i dag!

Listen er et udvalg af lån. Vi modtager provision for formidlede lån. Beskrivelser og vurderinger af lån og kreditter er subjektive.

Så nemt er det at få et rentefrit kviklån nu:

Du får nok ikke et bedre tilbud end et quicklån rentefrit og gratis i en hel måned - kvit og frit? Hvis du er enig: Slå til i dag og vælg et af de nye kviklån uden renter, som tilbydes alle nye kunder. Kunder som ikke tidligere har optaget et forbrugslån hos det pågældende lånefirma. Der er altid masser af nye lån at finde!

De gratis og rentefrie kviklån tilbydes blandt andet af Simbo og Ferratum, og du kan ansøge og få udbetaling hele døgnet rundt også i weekenden. Du kan med andre ord også optage lån med hurtig udbetaling lørdag og søndag, hvis du har brug for det.

Hvad er et hurtigt quicklån?

Oprindeligt var kviklån den type lån, der typisk er på mellem 500 kr. og op til omkring 10.000 kr. I dag benyttes betegnelsen kviklån mere bredt om alle slags online lån. Måske kender du betegnelsen SMS lån? Det er den type lån, der startede det hele i sin tid, og dem kan du se mere om og ansøge om her.

Er forbrugslån dyre?

Det kan de være! Det afhænger af flere faktorer, hvor dyrt dit forbrugslån er. Det er faktorer som:

  • Løbetid på lånet. Jo hurtigere, du betaler tilbage, jo billigere er det - visse kviklån er endda gratis første gang.
  • Din kreditværdighed. Jo bedre betaler du er, jo lavere rente skal du betale.
  • Beløbet størrelse spiller også ind på den rente, der beregnes.

Hvad kan jeg låne til?

Med et forbrugslån kan du låne til lige præcist, hvad du vil! Det kan være til en ny scooter, udskiftning af hvidevarer eller en drømmeferie, du bare ikke kan leve uden.Ingen af vores billige kviklån har krav til dig i form af, at du skal oplyse noget som helst om, hvad du skal bruge dit lån til! Ingen nærgående spørgsmål - bare en nem online ansøgning.

Lynhurtigt svar på ansøgning

Hos Smart-lån.dk får et du samlet overblik over dine muligheder for et online forbrugslån. Opdateret konstant døgnet rundt, så du altid er sikker på at finde de nye og billige kviklån. Og alle lån er godkendte af Finanstilsynet! Et andet fremragende sted at finde de billige og hurtige muligheder for at låne penge nu og her.

Du kan søge om et kviklån døgnet rundt! Du får svar på mellem 15 sekunder og 2 minutter, afhængig af hvilken långiver du søger om et kvik lån hos. Nemmere bliver det ikke at finde og vælge et godt kviklån, vel?

Er du på jagt efter andre typer af lån end dem, du ser her, kan vi anbefale dig Danmarks store kviklån oversigt over lån online.

Fordele ved at tage et kviklån

Fordel 1

Din bank er slet ikke indblandet

Fordel 2

Svar med det samme på din låneansøgning

Fordel 3

Ingen spørger om, hvad du vil låne til!

Renten på kviklån?

Der er konstant historier i pressen om, at kviklån er for dyre, renterne er for høje og den slags. Og fakta er, at renten på kviklån (undtagen de gratis) ER højere end renten på et regulært banklån. Men det skyldes jo én eneste ting: At bankerne ikke har forstået at levere det, folk efterspørger!

Hvis bankerne tilbød åbningstider 24/7, ville være lynhurtige til at behandle en låneansøgning, ville være parate til at løbe en større risiko og tilbyde quicklån uden sikkerhed, ville der slet ikke være et marked for kviklån online!

Hvis "systemet" vil det anderledes, må bankerne komme ind i kampen. De må levere en service, der er 2020 værdig i stedet for at hænge i noget, der hører 1980'erne til.

Hvor meget kan man låne med et kviklån i 2020?

Du kan faktisk låne fra helt ned til 50 kr og op til 15000 kr på det, der er de egentlige kviklån. Du kan sagtens låne væsentligt større beløb end 15.000 kr., hvis du har behov for det. Nogle vil stadig kalde disse lidt større lån for et kviklån, men uanset om du kalder dem det ene eller det andet: Smart Lån har lån helt op til 400.000 kr. parate til dig - og med omgående svar!

Hvad er et quicklån?

Rentefrit quick lånStår du og mangler penge, men er i tvivl om hvilken låntype du skal optage? I så fald bør du læse med her, hvor vi vil give dig et grundigt indblik i quicklån - der er en særdeles populær måde at låne penge på. Herunder vil du blive oplyst om såvel fordele som ulemper, således du ved, hvornår det er en god idé at optage et quick lån.

Quicklån er kort sagt et hurtigt lån til forbrug også kaldet et forbrugslån, som kan optages af stort set alle danskere. Fremgangsmåden varierer en smule fra lån til lån, idet der både findes klassiske quicklån, der optages på den velkendte måde, imens der også findes de såkaldte SMS-lån. Uanset hvordan du optager dit, er formålet dog det samme, nemlig at du kan låne et mindre beløb, til det du lige står og mangler.

Online forbrugslån har længe populære i Europa

Online forbrugslån kom for alvor til Danmark for nogle år siden. Lånet har dog været populært i resten af Europa gennem mange år, men nu har danskerne også taget de populære forbrugslån til sig.

Det er ganske enkelt en lånetype, hvor lånebeløbet ofte er forholdsvis lavt, og låneperioden er ganske kort. Det er som udgangspunkt online baseret, og derfor skal ansøgningen foregå online.

Det er nemt og hurtigt, og en af fordelene er uden tvivl, at ansøgeren får svar på låneansøgningen indenfor ganske kort tid, ofte mindre end 1 minut. Hvis ansøgningen bliver godkendt, så kan pengene udbetales straks efter, og pengene indbetales direkte på låntagers bankkonto.

Det er især populært hos den yngre generation, og det er naturligvis ikke tilfældigt, at hele processen foregår online. Det passer målgruppen perfekt, og mange yngre mennesker har ikke mulighed for at få en kassekredit eller et mindre banklån.

Betale et kviklån tilbage

Når du har besluttet dig for at optage et sådan et, så skal du naturligvis betale det beløb du låner tilbage. Løbetiden er kort og lånet er ofte ganske lille, men i selve låneperioden tilskrives der renter (MEN kviklånet er som skrevet tidligere gratis for alle nye kunder). Rentesatsen afgør altså hvor meget, du skal betale tilbage, udover det beløb du lånte af udbyderen.

Lånet er kendt for at have nogle forholdsvis høje rentesatser, men det kan virke mere voldsomt end det reelt er. Da låneperioden er kort, så er det trods alt begrænset hvad der kan nå at blive tilskrevet af renter. Du bør også undersøge om udbyderen af quicklån har en række gebyrer forbundet med at optage lånet. Er der et gebyr for betaling, administration eller lignende.

Al denne information vil du kunne finde på hjemmesiden hos alle udbydere, og hvis du er i tvivl, så bør du kontakte deres kundeservice, således du undgår ubehagelige overraskelser undervejs.

Hvorfor vælge et forbrugslån?

Forbrugslånet er perfekt til dig, hvis du har brug for lidt ekstra penge i en kort periode. Du har måske været hos tandlægen, computeren er gået i stykker eller der er kommet andre uforudsete regninger, som skal betales her og nu.

Mange vælger også dette fremfor lån i banken i form af et forbrugslån. Det gør de fordi de på den måde slipper for at skulle kontakte bankrådgiveren, som jo ganske givet vil spørge hvad pengene skal bruges til. Det finder rigtig mange ubehageligt, og derfor vælger de online forbrugslån, selvom de faktisk vil kunne få et billigere lån i banken.

Samtidig har mange unge mennesker svært ved at få en kassekredit eller et banklån. Det kan være studerende eller nyuddannede, og derfor vælger de ofte forbrugslån, hvis de har behov for lidt ekstra kapital i en kortere periode. Den yngre generation er den største målgruppe hos udbyderne, og markedet er samtidig i markant vækst. Derfor ser vi flere og flere udbydere af de populære hurtige forbrugslån.

Optag et kviklån uden renter i dag

Når du har bestemt dig for at optage et quicklån rentefrit er det heldigvis ganske let at komme i gang. De fleste udbydere af denne låntype har således online formularer liggende på deres hjemmeside. Her skal du blot indtaste nogle generelle oplysninger om dig selv. Typisk er det ikke mere end navn, adresse og alder, der skal udfyldes, hvilket må siges at være enormt nemt og lige til.

Når formularen først er udfyldt og sendt til behandling, tager det ikke låneudbyderen mange sekunder at behandle og acceptere din forespørgsel. I nogle tilfælde er dit ønskede lånebeløb allerede tilgængeligt på din konto inden for 30 minutter (også i weekenden).

Selvom det er utrolig let at optage et lån, skal du være opmærksom på de mange faldgruber. Det er selvfølgelig behageligt at kunne låne penge til ferien, opvaskemaskinen eller noget helt tredje. Det kan dog også blive en dyr fornøjelse, hvis du "glemmer" at tilbagebetale quicklånet til tiden. I så fald vil lånet blive pålagt ekstra renter og gebyrer, så husk nu at betale tilbage rettidigt.

ÅOP er det vigtigste nøgletal i denne sammenhæng, da det skitserer dine årlige omkostninger i procent. Find udbyderen med den billigste ÅOP og du har sikret dig det billigste quicklån – kort sagt!

Er du klar til at finde dit nye lån?

Klik herunder og se sammenligningen af kviklån:

Tilsyn fra Finanstilsynet

OBS: Det er vigtigt at pointere, at Finanstilsynet fører tilsyn med samtlige finansieringsselskaber, du finder her på siden. Dette er din garanti for, at de alle overholder lovgivningen, og du ikke bliver snydt på nogen måde. Læs mere på Finanstilsynets hjemmeside eller på Forbrugerombudsmandens hjemmeside.

Smart Lån Kviklån

Vi finder og sammenligner nye kviklån 24 timer i døgnet. Vores service er 100% gratis at bruge.

Scroll To Top