Kviklån - Gratis og rentefrit

Opdateret: mandag, 22. januar 2018

Gode tilbud på kviklån

Smart Lån hjælper dig! I listen herunder finder du de bedste kviklån i Danmark. Nogle er endda gratis kviklån! Find det, der passer dig bedst - og klik på "Ansøg gratis". Det tager få minutter, og du har omgående svar og penge om lidt. Det er OK at ansøge hos flere og vælge det bedste tilbud på dit nye kviklån.

Hvad er et kviklån?

Oprindeligt var kviklån den type lån, der typisk er på mellem 500 kr og op til omkring 10000 kr. I dag benyttes betegnelsen kviklån mere bredt om alle slags online lån. Måske kender du betegnelsen SMS lån? Det er den type lån, der startede det hele i sin tid, og dem kan du se mere om og ansøge om her.

Er kviklån  dyre?

Det kan de være! Det afhænger af flere faktorer, hvor dyrt dit kviklån er. Det er faktorer som:

  • Løbetid på lånet. Jo hurtigere, du betaler tilbage, jo billigere er det. Nogle er endda gratis første gang.
  • Din kreditværdighed. Jo bedre betaler du er, jo lavere rente skal du betale.
  • Beløbet størrelse spiller også ind på den rente, der beregnes.

Hvad kan jeg låne til?

Med et kviklån kan du låne til lige præcist, hvad du vil! Det kan være til en ny scooter, udskiftning af hvidevarer eller en drømmeferie, du bare ikke kan leve uden.Ingen af vores billige kviklån har krav til dig i form af, at du skal oplyse noget som helst om, hvad du skal bruge dit lån til! Ingen nærgående spørgsmål - bare en nem online ansøgning.

Hurtig ansøgning om kviklån

Hos Smart-lån.dk får et du samlet overblik over dine muligheder for et online kviklån - opdateret konstant døgnet rundt, så du altid er sikker på at finde de nye kviklån. Og alle lån er godkendte af Finanstilsynet!

Du kan søge om et kviklån døgnet rundt - og du får svar på mellem 15 sekunder og op til en time afhængigt af, hvilken långiver, du søger om et kvik lån hos. Nemmere bliver det ikke at finde og vælge det bedste kviklån, vel?

Er du på jagt efter andre typer af lån end dem, du ser her, kan vi anbefale dig Danmarks største oversigt over lån online.

Fordele ved at tage et kviklån

Fordel 1

Din bank er slet ikke indblandet

Fordel 2

Svar med det samme på din låneansøgning

Fordel 3

Ingen spørger om, hvad du vil låne til!

Er kviklån for dyre?

Der er konstant historier i pressen om, at kviklån er for dyre, renterne er for høje og den slags. Og fakta er, at renten på kviklån (undtagen de gratis) ER højere end renten på et regulært banklån. Men det skyldes jo én eneste ting: At bankerne ikke har forstået at levere det, folk efterspørger!

Hvis bankerne tilbød åbningstider 24/7, ville være lynhurtige til at behandle en låneansøgning og ville være parate til at løbe en større risiko og tilbyde lån uden sikkerhed, ville der slet ikke være et marked for kviklån online!

Hvis "systemet" vil det anderledes, må bankerne komme ind i kampen og levere en service, der er 2017 værdig i stedet for at hænge i noget, der hører 1980'erne til.

Hvor meget kan man låne med et kviklån?

Du kan faktisk låne fra helt ned til 50 kr og op til 15000 kr på det, der er de egentlige kviklån. Du kan sagtens låne væsentligt større beløb end 15.000 kr., hvis du har behov for det. Nogle vil stadig kalde disse lidt større lån for et kviklån, men uanset om du kalder dem det ene eller det andet: Smart Lån har lån helt op til 400.000 kr. parate til dig - og med omgående svar!

Er du klar til at finde dit nye lån?

Klik herunder og se sammenligningen af kviklån:

Tilsyn fra Finanstilsynet

OBS: Det er vigtigt at pointere, at Finanstilsynet fører tilsyn med samtlige finansieringsselskaber, du finder her på siden. Dette er din garanti for, at de alle overholder lovgivningen, og du ikke bliver snydt på nogen måde. Læs mere på Finanstilsynets hjemmeside.

Tre fantastisk gode kviklån på markedet lige nu:

annafinans
Lån op til 75.000

Ekstremt populært dansk lån - omgående svar!

modus-logo
Lån op til 50.000

Svar på 1 time & rente fra 9,9%

bank-norwegian
Lån op til 400.000

Stjernen blandt online lån - få også et kreditkort!

Smart Lån

Vi finder og sammenligner online lån 24 timer i døgnet. Vores service er 100% gratis at bruge.