Gratis lån i 30 dage ✓

Mange vil gerne have et gratis lån, der betales tilbage inden for 30 dage - og de findes skam! Lån gratis i en måned - og er det dit første 30 dages lån, er det simpelthen GRATIS!

Klik og rul ned

Sikre lån

Sammenligning af 30 dages gratis lån:

Så nemt er det at få gratis lån

Som vist herunder, er det i virkeligheden en tre-trins proces at få et gratis lån online. Når du har valgt det lån, du gerne vil have herover, ansøger du online. Efter få minutter får du e-mail retur med ansøgningen, du skal underskrive - og når det er gjort, kan du begynde at glæde dig til at få dit gratis og rentefrie lån indbetalt på din konto.

Fordel 1

Din bank er ikke indblandet

Fordel 2

Svar med det samme på din låneansøgning

Fordel 3

Det er GRATIS lån

Lån penge gratis

Hvis du står og mangler et mindre beløb til at klare en udgift her og nu, er det en rigtig god løsning at kigge nærmere på et gratis lån i en måned eller 30 dage. Og det er præcist, hvad mange af lånefirmaerne tilbyder til nye kunder - så hvorfor ikke udnytte den mulighed?

Det foregår på den måde, at du får det ønskede beløb udbetalt til din konto - og det er så din pligt at betale hele beløbet tilbage indenfor 30 dage. Gør du det, er det et gratis lån uden renter.

Hvis du ikke overholder aftalen om at betale tilbage, kommer der renter på, så hvis du virkelig vil låne gratis i 30 dage, er det en god ide at overholde aftalen!

Hvad betyder "lån penge uden renter og gebyrer"?

Spørgsmålet gemmer faktisk på svaret også, da et lån uden renter og gebyrer svarer til et gratis lån. Konkurrencen indenfor kviklån og online forbrugslån generelt er blevet voldsomt skærpet de senere år, og derfor er det muligt at låne penge uden renter og gebyrer.

Og der er ikke noget at være mistroisk over, da lånene er 100% omkostningsfrie, hvis du tilbagebetaler dem inden for 30 dage. Nedenfor har vi sat et låneeksempel op, som tydeligt illustrerer, at disse hurtig lån er uden renter og dermed helt gratis. Vi tager udgangspunkt i en lånebeløb på 4000 kr. i 30 dage, men du kan dog sagtens låne op til 15000 rentefrit i 30 dage.

Lån rentefrit i 30 dage - 4000 kr.

Kreditbeløb: 4000 kr.

Løbetid: 30 dage

Rente: 0%

ÅOP: 0%

Omkostninger i alt: 0 kr.

Tilbagebetalingsbeløb efter 30 dage: 4000 kr.

Du behøver i øvrigt ikke at frygte, at låneudbyderne vil forsøge at snyde dig til at betale renter og gebyrer. Finanstilsynet fører tilsyn med alle pengeinstitutter i Danmark, og det gælder både de fysiske såvel som de, der kun opererer online. Overholder pengeinstitutterne ikke de love og regler, udstukket af Finanstilsynet, vil det resultere i store bødestraffe. Læs mere på Finanstilsynets hjemmeside: https://www.finanstilsynet.dk/

Hvor store 30 dages lån kan man få?

Du kan finde de gratis månedslån fra 100 kroner og opefter. Et typisk gratis lån ligger på 5000 - 15000 kr. i snit, hvilket er beløb, der kan betale for de fleste udgifter, som man kan opstå uventet. 

Hvad det 30 dages gratis lån skal bruges til; Ja, det bestemmer du naturligvis helt selv. Er det juletid, kunne den helt rigtige løsning for dig være at gøre lidt ekstra ud af julen, give større julegaver og den slags. Du kunne også bruge penge på en god gang velvære bestående af en eksotisk ferie sydpå. Uanset hvad, så er der rigeligt du kan bruge et gratis kviklån på, og husk at gøre det med god samvittighed, for vi lever kun én gang!

Tit brug for penge i en måned?

Hvis du ofte står i den situation, at du skal bruge penge i en kort periode, er disse gratis 30 dages lån en fin løsning, men hvis du vil have en mere fleksibel løsning, hvor du faktisk kan få en kredit, der er rentefri og gratis i mere end 30 dage, skal du se nærmere på et helt fantastisk alternativ til et 30 dages lån: Et gratis kreditkort!

Via et unikt samarbejde kan vi tilbyde dig adgang til et 100% gratis og rentefrit kreditkort, hvor du faktisk kan "låne" i op til 40 dage helt og aldeles gratis.

Lyder det interessant?

Besøg vores samarbejdspartner ved at klikke herunder - ansøg på et par minutter og få svar med det samme:

Smart Lån

Vi finder og sammenligner online lån 24 timer i døgnet. Vores service er 100% gratis at bruge.