Skip to content
Ansøg døgnet rundt alle ugens dage

Lån penge gratis - uden renter?

Der er i øjeblikket ingen lån på markedet, der er gratis og rentefrit - men her er billige online lån, du kan søge i dag fredag, 14/6

Geniale nye lånemuligheder!

Klik her og få de bedste lån i dag!


Hvad er et gratis lån? Det er et lån, du betaler fuldt tilbage indenfor 30 eller 60 dage. Gør du det, er det gratis og rentefrit. Ingen gebyrer, ingen krav om sikkerhed. Koster det slet intet? Nej – så længe du betaler tilbage til aftalt tid, er det 100% gratis at låne penge! Ferratum tilbyder 20.000 kr. i kredit i 30 dage gratis.

Listen er et udvalg af lån. Vi modtager provision for formidlede lån. Beskrivelser og vurderinger af lån og kreditter er subjektive.

Information om at få et gratis lån

Hurtigt og helt gratis Faktisk troede jeg aldrig rigtig på at det er muligt at låne penge gratis. Men efter at have undersøgt det her klikkede jeg mig videre og fik faktisk lov at låne 5000 kroner helt gratis i 30 dage. Tak for god service til jer!
Steen Bjerregaard 10/11/18
Gratis er godt Jeg lånte 3.500 helt gratis i en måned, så jeg kunne udnytte et tilbud på en ferie. Tak for hjælpen til Smart Lån! Lån penge uden renter er altså smart 🙂
Ulla Marie 04/02/19
Lån penge uden renter: Genialt! Fremragende mulighed for at finde hurtige lån, der er gratis første gang og/eller ved tilbagebetaling indenfor 30 dage.
Henrik Bondgaard 04/05/19
Lån penge gratis? Det passer! Det virkede næsten for godt til at kunne passe men faktisk fik jeg et lån helt gratis via jer! Jeg betalte tilbage et par uger efter og det kostede ikke en fregne i renter. Tak for indsatsen!
Susanne R 01/09/19

Lån rentefrit i 30 dage

Det er ikke længe siden, at det blev muligt at optage lån rentefrit i 30 dage. Og man må i den grad konstatere, at der er rigtig mange, der ønsker et rentefrit lån. 30 dage lyder måske ikke af meget, men det er alligevel rigeligt til at hjælpe dig igennem måneden.

Det skal lige pointeres, at du bestemmer naturligvis selv, om du vil tilbagebetale inden for denne periode. Lånet er gratis og rentefrit, hvis du tilbagebetaler inden for 30 dage. Vil du ikke, eller kan du ikke tilbagebetale, så venter du naturligvis bare.

Lånet går således fra at være et rentefrit lån i 30 dage til at være et lån med renter, hvis du venter. Det er jo helt normalt at betale renter på sine lån, men det er jo altid sjovere at undgå dem! Slip for renter med et 30 dages rentefrit lån - find tilbud på gratis og rentefrit lån i ovenstående oversigt!

Lån rentefrit i 60 dage også

Det er måske lige værd at nævne, at der faktisk er et par låneudbydere, som tilbyder lån rentefrit i 60 dage også. Det er et tidsbegrænset lånetilbud, så hvis du ønsker et rentefrit lån i 60 dage, så bør du måske slå til nu. At kunne optage lån uden renter i 60 dage, det er et tilbud, der vil noget, når vi snakker små lån.

Eksempler på gratis lån:

 • Fra 1.500 - 20.000 kr. i 30 dage hos Ferratum

Lån gratis til alt!

Du tænker måske, hvad du kan låne gratis til? Svaret er enkelt og ligetil; ALT!

 • Elektronik
 • Rejser
 • Koncerter
 • Møbler
 • Wellness

Du kan kort sagt låne penge gratis til alt, hvad der giver livet værdi! Der er ingen, der blander sig og stiller en masse spørgsmål ved online lån.

Gratis lån uden renter i 30 dage eller 60 dage

Som vi allerede har været inde på, så kan du optage gratis lån helt uden renter og gebyrer i 30 eller 60 dage. Lån penge gratis uden renter og gebyrer var helt utænkeligt for bare et par år siden. Ikke desto mindre er det nu muligt, og de gratis lån hjælper rigtig mange danskere hver eneste dag.

Vi kender jo alle til at stå og mangle penge akut, og hvor går man så hen? De fysiske banker låner ikke bare penge ud og da slet ikke gratis uden renter! Det absolut eneste sted, du kan optage et gratis lån uden renter og gebyrer, det er på nettet. De små lån på nettet er ikke blot gratis, men du får dem også udbetalt med det samme.

Gratis lån 30 dage er takket være den super skærpede konkurrence mellem de mange låneudbydere. Lån penge gratis i 30 dage ville være helt uhørt, hvis ikke konkurrencen var så hård, som den er. Heldigvis kan du, som låntager, drage stor fordel af, at de alle ønsker at få dig som kunde.

Rentefrit quick lån

Lån penge gratis - hvilke lån?

Hvis du er på udkig efter at låne penge gratis, så er der naturligvis en række lån, du skal kigge efter. Som udgangspunkt er der ikke den store forskel på dem udover lånebeløbet og løbetiden. De gratis lån er ofte de små lån, som går under en række navne og betegnelser. Følgende lån er oftest gratis og rentefri:

 • Kviklån
 • SMS lån
 • Forbrugslån
 • Minilån

Der er jo naturligvis ikke garanti for, at ovenstående lån er gratis, men det kan de sagtens være. Der er dog garanti for, at du får lån hurtig udbetaling, som oftest er på blot 2 minutter! Lån penge gratis og få det udbetalt med det samme, det er da et godt tilbud, eller hvad?

Hvad betyder "lån penge uden renter og gebyrer"?

Ja, det ligger vel lidt i ordet, at det er et lån, hvor der ingen renter og gebyrer er pålagt. Lån penge uden renter og gebyrer er med stor sandsynlighed kommet for at blive, men man ved aldrig. Vil du opleve at få et rentefrit og gebyrfrit lån, så bør du måske slå til. Der kan ske meget inden for lånebranchen, og lånene kan jo aldrig blive billigere end gratis!

Lån penge billigt er der jo ikke engang tale om, ej heller et lån med lave renter. Kredit uden renter er vel det eneste rigtige at kalde denne form for gratis og rentefri finansiering.

Rentefrit lån i 30 dage - 5000 kr.

Kreditbeløb: 5000 kr.

Løbetid: 30 dage

Rente: 0%

ÅOP: 0%

Gebyrer i alt: 0 kr.

Lån 5000 i 30 dage er altså HELT rentefrit og gebyrfrit

Hvor store 30 dages lån kan man få?

Hvis du ønsker at låne penge gratis i 30 dage, så er der naturligvis et loft over lånebeløbet. Størrelsen på den gratis kredit varierer fra långiver til långiver, men de typiske lån uden renter og gebyrer ser du herunder.

 • 500 kr.
 • 1000 kr.
 • 2000 kr.
 • 3000 kr,
 • 4000 kr.
 • 5000 kr.
 • 10000 kr.
 • 15000 kr.
 • 20000 kr.

Du kan altså maksimalt låne op til 20.000 kr. gratis og rentefrit. Lån små beløb hvis du ikke ønsker at betale renter og gebyrer, hvilket må siges at være helt fair. OBS: Lån penge med renter så kan du låne helt op til 400.000 kr.

Hvor er der hurtigt svar på gratis lån?

Stort set alle de lån, vi viser dig her, giver svar på din ansøgning enten straks eller i løbet af et kvarters tid. Vi har noteret svartiden ved hvert lån i sammenligningen herover. Vores sammenligning af lån er dermed den mest præcise, der findes. Lån hurtig udbetaling kan du tage meget bogstaveligt, og der er endda også udbetaling med det samme lørdag og søndag også.

Første lån gratis

Det er naturligvis ikke helt uvæsentligt at nævne, at kviklån første lån gratis. Det vil med andre ord sige, at det kun er nye kunder, der kan få lov til at optage lån uden renter og gebyr. Hvis det var tilfældet, at det ikke kun var første lån gratis men også nummer to og tre, så vil firmaer lukke og slukke. Det siger sig selv, at man ikke kan leve af at fortsætte med at give gratis kredit og gratis finansiering.

Typiske gratis lån: Minilån og små lån

Lån penge gratis er blevet ganske populært i Danmark de sidste par år. Flere og flere online finansieringsselskaber tilbyder de populære minilån, og det er primært den yngre målgruppe, der benytter disse.

Lånet er typisk fra nogle få hundrede kroner op til 5.000 kr. og som udgangspunkt, så skal lånet betales tilbage indenfor 30 dage. Der er dog også mulighed for gratis lån 60 dage, hvor du altså kan låne rentefrit i 60 dage. Der er nogle få udbydere, som tilbyder meget højere lån, men langt de fleste anvender lån til mindre beløb. Mange bruger disse lån som en form for kassekredit. En af de mest populære lån er helt klart LånLet. Det er også meget populært at tage et lån uden sikkerhed.

Hvem har gratis lån?

VIVUS.DK

En anden meget stor og bestemt ikke uvæsentlig spiller på det “lånemarkedet” er VIVUS.dk. VIVUS er ligeledes en af de gamle drenge i klassen, som gør det rigtig godt.

VIVUS skiller sig dog en anelse ud fra de øvrige långivere på markedet ved at tilbyde udbetaling på 1 minut. Det vil sige, at lånet kan fås til halv pris VIVUS, men det bliver altså også udbetalt på 1 minut, 24/7, 365 om året!

Vil du have billigt lån i en fart, så bør du nok overveje VIVUS. Men hvad siger de kunder, som allerede har lånt penge hos VIVUS.dk? Ja, det er vist ingen overdrivelse at sige, at de er vilde med lånefirmaet!

Flere tusinde kunder har rated VIVUS.dk på Trustpilot, og karakteren “Fremragende” siger vist det hele! 5 ud af 5 stjerner har de mange positive bedømmelser resulteret i, og det er næsten uhørt inden for lånebranchen. Se de mange gode anmeldelser på Trustpilot.dk, klik her.

VIVUS.dk er en del af 4finance ApS, som du finder på Vesterbrogade 1L, 4., 1620 København V. Vil du i kontakt med VIVUS, kan du sende dem en mail på: info@vivus.dk, eller ringe til dem på tlf.: 78 77 20 68. Alternativt kan du besøge deres hjemmeside, klik her.

Ferratum.dk

Ferratum.dk er nærmest gået hen og blevet synonym med gratis og rentefri kredit. Ferratum skiller sig ud fra de øvrige 5 udbydere af gratis lån ved at tilbyde endnu højere kredit i endnu længere tid.

Hos Ferratum.dk kan alle nye kunder således låne op til 20.000 kr. rentefrit i 30 dage. Men som om det ikke skulle være nok, så er de første 60 dage betalingsfrie. Nye kunder får med andre ord gratis kredit i 30 dage med 60 dages afdragsfrihed - hvad mere kan man ønske sig?

Lån penge gratis i dag og betal først tilbage om en måned!

Kan kunderne lide dette spændende og gratis koncept fra Ferratum? Ifølge Trustpilot.dk kan de ikke bare lide det, de eeeelsker det! Ferratum.dk har fået et hav af anmeldelser på Trustpilot.dk, hvilket giver dem karakteren “God”. 4 ud af 5 stjerner bliver det samlet set til, hvilket er ganske imponerende. Læs de mange bedømmelser på Trustpilot, klik her.

Ferratum.dk drives af Ferratum Group, som opererer i mere end 25 lande og har over 2 millioner kunder. Du kan kontakte firmaet på mail: kundeservice@ferratum.dk eller på telefon: 70 20 10 47. Du kan også besøge Ferratums hjemmeside, klik her.

Simbo.dk

Vi kan ikke snakke om lån og kreditter uden at komme omkring Simbo.dk. Vi kender vel alle Simbo.dk fra de mange TV-reklamer, hvor de reklamerer med lån i 30 dage. Alle nye kunder får altså 30 dages kredit op til 6000 kr., og lånet udbetales inden for blot 30 minutter.

Og vi kan vist konkludere, at også Simbo.dk er en meget populær låneudbyder. Den store mængde anmeldelser har givet Simbo den bedst mulige karakter, som er “Fremragende”. 5 ud af 5 stjerner er en rating, som de færreste långivere oplever at få på Trustpilot, se her.

Simbo drives af Capitolia koncernen, som er beliggende på Østergade 13, 1100 København K. Du kan kontakt Simbo.dk på mail: kundeservice@simbo.dk eller på tlf.: 44 22 60 90.

Lendon.dk

Lad os starte med at kigge nærmere på Lendon.dk, som er en af “sværvægterne”, når det kommer til rentefri lån. Lendon.dk har efterhånden været på  lånemarkedet i en del år, og de fleste af os kender dem fra diverse TV-reklamer.

Lendon.dk tilbyder alle nye kunder, at de kan låne gratis, rente- og gebyrfrit i 30 dage. Det gratis lånebeløb er op til 6000 kr., og tilbagebetaler man inden for en måned, koster det ikke én krone!

Lån penge rente og gebyrfrit i 30 dage her og nu

Kigger vi på Lendons anmeldelser på Trustpilot.dk, så er der ingen tvivl om, at vi har med et meget populære lånefirma at gøre. Lendon.dk har en samlet score på 4 ud af 5 stjerner, hvilket giver dem karakteren “God”. Inden for lånebranchen og den finansielle sektor generelt, så er denne karakter rigtig god. Se Lendons anmeldelser på Trustpilot.

Lendon.dk drives i øvrigt af Creamfinance Denmark ApS, som har til huse på Lergravsvej 53, 2300 København S. Du kan komme i kontakt med Lendon på mail: info@lendon.dk, per telefon: 44 22 46 64.

Klager

Ønsker du at klage over en låneudbyder, kan du gøre dette til Forbrugerombudsmanden på denne hjemmeside. Forbrugerombudsmanden tager sig af klager vedrørende markedsføring af de rentefrie lån. Mangler en långiver at oplyse renter, kreditomkostninger eller ÅOP, som er lovpligtige standardoplysninger, så går Forbrugerombudsmanden ind i sagen.

OBS: Du har nu mulighed for at mindske risikoen for, at dit navn bliver misbrugt til at optage lån. På Sikkerdigital.dk kan opsætte en såkaldt kreditadvarsel, som er et nyt og smart tiltag.

Lån penge gratis med Smart Lån

Vi finder og sammenligner lån uden renter og med renter 24 timer i døgnet. Vores service er 100% gratis at bruge. Her kan du gratis låne penge døgnet rundt! Besøg gerne dette alternativ.

Scroll To Top