Billigste forbrugslån

Se oversigt over bedste forbrugslån i Danmark * Opdateret: fredag, 23/8/19

Gratis forbrugslån?

Ja - det er faktisk muligt hos mindst: Ferratum, Simbo og LendOn! Du skal blot acceptere at betale tilbage inden 30 dage, og du får et helt og aldeles gratis forbrugslån!

Forbrugslån uden sikkerhed

ForbrugslånNår du leder efter billige forbrugslån, skal du gøre dig klart, at jo mere der kan stilles i sikkerhed for et forbrugslån, jo billigere forbrugslån kan du få. Det betyder dog ikke, at du kan være ligeglad, hvis du ikke har noget at stille i sikkerhed. Der kan nemlig også være stor forskel på, hvor meget et forbrugslån uden sikkerhed koster i renter.

Er du på udkig efter et billigt forbrugslån uden sikkerhed, er det derfor en god idé at få overblik i vores låneoversigt. For at få den helt konkrete ÅOP oplyst på dit forbrugslån, skal du først gøre dig klart, hvor meget du vil låne.

Når du har overblik over det lånebeløb og løbetid, kan du ansøge de steder, hvor du kan opnå den billigste rente på dit forbrugslån. Husk, at det er den såkaldte ÅOP, du skal sammenligne med. ÅOP står for omkostninger i procent, og giver dig den præcise pris på, hvad det koster at låne det ønskede beløb.

Bedste forbrugslån

Du skal også overveje om du overhovedet har lyst til at skulle stille sikkerhed for et forbrugslån for derved at opnå det billigste og bedste forbrugslån. Låner du f.eks. til en brugt bil eller til computer, tv eller lignende er du måske ikke interesseret i, at nogle har sikkerhed i dit isenkram. Ved at tage det billigste og bedste forbrugslån du kan få, undgår du helt at skulle stille ting i sikkerhed – men har samtidig fået opnået det billigste forbrugslån på de betingelser, du selv ønsker.

Det koster altid penge at låne penge, derfor er det en direkte besparelse for dig og din privatøkonomi at tage det billigste forbrugslån, du kan få. Det betyder nemlig, at du ikke skal afdrage så meget og betale så mange renter på forbrugslånet, og dermed har du flere penge til dig selv, du kan bruge på andre ting.

Forbrugslån rente

Renten på forbrugslån varierer en del fra udbyder til udbyder. Forbrugslån renten afhænger ligeledes rigtig meget af faktorer som lånebeløb og løbetid. Jo større lånebeløb og jo længere løbetid, jo billigere vil lånet blive for dig.

Er du på udkig efter forbrugslån med lav rente, så er det overhovedet ikke noget problem at finde. Konkurrencen mellem de mange udbydere af forbrugslån har sendt renten langt ned, og faktisk er renten så langt nede af den for nye kunder slet ikke er eksisterende.

Rentefri forbrugslån

Billigste forbrugslån er naturligvis de gratis og rentefri forbrugslån, som du ligeledes finder i vores forbrugslån oversigt ovenover eller i denne oversigt. Flere og flere udbydere af online online tilbyder gratis og rentefri lån til alle deres nye kunder.

Rentefri forbrugslån betyder kort og godt, at du kan låne op til 15.000 kr. helt gratis i 30 dage. Der tilskrives altså hverken renter eller gebyrer til lånet, så efter en måned betaler du blot 15.000 kr. tilbage, og længere er den ikke. Du hverken hæfter eller skal betale noget som helst for lånet.

Ved at optage de gratis forbrugslån, har du i hvert fald ikke brug for en forbrugslån beregner 🙂

 • Hvor hurtigt kan man få et forbrugslån?

  De fleste forbrugslån her på siden tager mellem 1 og 3 minutter at ansøge om - og du får svar enten med det samme eller i løbet af få minutter.

 • Skal man have fast ejendom for at få et forbrugslån?

  Nej - det behøver du ikke. Du skal have en indtægt, men du behøver ikke eje noget som helst for at tage et forbrugslån her.

 • Er et forbrugslån det samme som et kviklån / SMS lån?

  I realiteten er det faktisk det samme. Ofte ser vi dog, at forbrugslån er lidt større end de typiske kviklån og SMS lån, som de også kaldes.

 • Kan man have mere end ét forbrugslån?

  Det kan du sagtens! Ofte er det dog en god ide at slå dem sammen - for eksempel med et såkaldt samlelån. Det er tit billigst.

 • Må man søge om et forbrugslån flere steder på én gang?

  Ja, det er faktisk en rigtig god ide at gøre! Søg 2, 3 eller flere af ovenstående forbrugslån, vent på svar og vælg så det bedste tilbud på forbrugslån!

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er - helt som navnet antyder - et lån, du tager til et forbrug. Når man overhovedet skelner mellem forbrugslån og for eksempel billån, boliglån og lignende, skyldes det, at et forbrugslån aldrig er med sikkerhed i noget, du ejer.

Altså: Et forbrugslån er et lån, der ydes til dig på "dit glatte ansigt" så at sige. Det betyder så også, at du som hovedregel skal forvente at betale lidt mere for et forbrugslån, end du for eksempel skal betale i renter på et billån eller et huslån. I de sidstnævnte typer af lån har banken eller kreditforeningen jo sikkerhed for lånet i din bil eller bolig, og derfor kan de tilbyde en lidt lavere rente.

De danske banker yder også forbrugslån, men det foregår på en helt anden måde, end det gør, når du tager et online forbrugslån!

Forskellen på online og bankernes forbrugslån

De væsentligste forskelle ligger ikke i renten, som mange banker ellers vil forsøge at overbevise dig om. Med online forbrugslån helt ned til 3,9% i rente, har selv de billige banker svært ved at konkurrere. Forskellene ligger i stedet primært i disse forhold:

 • De online baserede forbrugslån, du finder her på siden, blander sig på ingen måde i, hvad du låner til. Om det er en ferie, et nyt fjernsyn, en fest eller en skønhedsoperation: Det betyder intet. Du bliver end ikke spurgt, hvad du skal bruge dit forbrugslån til.
 • Bankernes åbningstider er korte, og de passer sjældent ind i en travl hverdag. Online kan du derimod søge om, få bevilget og få udbetalt et forbrugslån døgnet rundt. Og hos de fleste långivere også i weekenden og på helligdage.
 • Svartiden på en låneansøgning til et lån til forbrug online er mellem 30 sekunder og 1 time. I en almindelig bank er det ikke ualmindeligt, at du skal vente i dagevis.

Hvad koster et forbrugslån?

Hvad du skal betale i renter på et forbrugslån, afhænger primært af din kreditværdighed. Hvis du ikke er i RKI, og du generelt betaler dine ting rettidigt, kan du faktisk komme meget langt end i rente på et forbrugslån. Vi har lige nu forbrugslån helt ned til 3,9% i rente!

Låneeksempel: Ved lån på 140.000 kr. over 6 år med variabel rente: Mdl. ydelse fra 2.270 – 2.662 kr., debitorrente fra 3,90% - 9,95%. ÅOP fra 5,35% - 11,51%, de samlede kreditomkostninger er fra 23.506 – 51.812 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb bliver fra 163.506 – 191.812 kr. Etableringsomkostninger er 3%, min. 800 kr. Adm.gebyr pr. md.: 25 kr.

Hvad kan jeg låne til med et forbrugslån?

Det korte svar er: ALT! Du kan bruge et forbrugslån til at rejse på ferie, købe ny mobiltelefon, ny fryser, en scooter - eller bryllup, fester og meget mere.

Forbrugslån til studerende?

Absolut, som du kan se af oversigten, findes der masser af billige forbrugslån til studerende. Mange studerende vælger faktisk et forbrugslån fremfor et studiejob, så de kan koncentrere sig 100% om studierne. S.U. lån er også en mulighed, men låneprocessen er yderst langsommelig og besværlig, hvorimod ansøgningsprocessen med et online forbrugslån er overstået inden for minutter.

Der er ingen krav om sikkerhed - og ingen spørgsmål om, hvad du skal bruge dit forbrugslån til. Det betyder, at du endda kan taget et forbrugslån til at betale et andet og dyrere lån ud med!

Forbrugslån og RKI

Er du i den uheldige situation at være blevet registreret i RKI, er der ingen grund til at opgive dine drømme om et godt og hurtigt forbrugslån. Der findes et utal af valgmuligheder for lån trods en RKI registrering.

Det skal dog nævnes, at det altid er bedst at få slettet sin RKI registrering, men er det ikke muligt, kan du optage et forbrugslån til at komme ud af RKI. Forbrugslån RKI ingen hindring tilbydes af flere udbydere, men de kan være dyrere i forhold til renter og gebyrer.

Grunden til at det er svært at få et forbrugslån trods RKI er, at du tidligere har misligholdt en eller flere aftaler om tilbagebetaling af et lån. Dette medfører naturligvis, at kreditor er en smule skeptisk over, om du nu er i stand til at betale et eventuelt nyt kviklån tilbage.

Ønsker du et lån, uden at du står i RKI, er det intet problem. Du kan frit ansøge om alle forbrugslån her på siden, og hvis du ellers har en rimelig fornuftig økonomi, er dine chancer for at blive godkendt til et forbrugslån rigtig store!

Faktisk står du i en meget gunstig situation, hvis du ikke står i RKI. Du kan helt frit vælge, hvor du vil optage et forbrugslån, og derfor kan du gå på jagt efter det bedste tilbud. Ansøg et par steder, få tilsendt tilbud og gennemgå så roligt alle lånetilbud du har fået.

Herefter kan du stille og roligt underskrive dit lån med dit NemID og få timer efter vil du have pengene til disposition på din konto.

Smarte forbrugslån

Billige, nemme og sikre forbrugslån med lave renter - eller gratis. Vores service er 100% gratis at bruge.