Minilån, kviklån & små lån

Minilån er typisk lån fra 100 kroner og op til omkring 10000 kroner - og ofte med en kort løbetid på få måneder. Nogle minilån er dog større og med længere løbetid. For eksempel kviklån - de er ofte på mere end 20000 kr. Minilån er geniale til julegaver for eksempel!

Klik og rul ned

Sikre lån

Alle nye kviklån og minilån:

Nemt med et minilån / kviklån

Det er en vision for os, at alle slags lån skal være nemme at søge om, få og betale tilbage.De fleste af os får løn sidst på måneden, og af en eller anden grund er det altid sidst på måneden, de gode tilbud dukker op. Det kan være nyt tøj, en knaldtilbud på en rejse eller måske er det den vaskemaskine, der længe har trængt til udskiftning, der pludselig kan købes her og nu billigt.

Så er det, at et minilån med for eksempel MiniFinans eller et af de andre nye kviklån her på siden kan være løsningen. Du ansøger på få minutter, får svar med det samme og pengene har du på kontoen senest dagen efter. Alle lån her på hjemmesiden er egnede til for eksempel lån til jul og julegaver.

Modsat hvad mange tror, kan man låne helt små beløb. Helt ned til 50 kroner faktisk - men det er nok de færreste, der har brug for det. Et mere realistisk minilån er på fra 500 kroner og opefter. Og det er jo nemt at udnytte det gode tilbud - eller at få købt det, du ikke kan undvære til næste lønningsdag.

Fordel 1

Din bank er ikke indblandet

Fordel 2

Svar med det samme på din låneansøgning

Fordel 3

Du skal ikke stille sikkerhed for et minilån

Hvad er forskellen på banklån og minilån?

Udsteder af minilånene blander sig ikke i, hvad du skal bruge penge til

Du kan bruge pengene lige præcis til det, du vil - ingen spørger og ingen ved det.

Minilån og kviklån er lidt dyrere end banklån

Renterne på et minilån eller et kviklån er ofte højere end på et banklån, men til gengæld skal du ikke bruge tid i banken, stå med hatten i hånden og bede om et lån og al den slags. Du ansøger online, og du får svar med det samme.

Det er hurtigere at få et kviklån eller minilån

Der går fra få sekunder og op til en time (afhængigt af hvem du søger lånet hos), og du har svaret. Efter de 48 timers lovbefalede betænkningstid har du pengene udbetalt. Hurtigt, nemt og bekvemt.

Hvor store kviklån kan man få?

Du kan finde internet-lån fra 100 kroner og helt op til 400.000 kroner! Om du vil kalde et lån på 400000 kr for et kviklån, er en smagssag, men et minilån er det jo ikke.

Kan man tage flere kviklån eller minilån?

Ja, det kan du faktisk godt, Det er dog ikke anbefalelsesværdigt for de fleste, da afdragene hurtigt løber løbsk. Men hvis du har styr på din økonomi og dit budget, kan du sagtens tage mere end ét kviklån af gangen.

 

Lån eller kreditkort lån?

Hvis du jævnligt står i den situation, at du mangler penge sidst på måneden, men du ellers er godt med, kan du overveje et gratis kreditkort i stedt efor et minilån eller kviklån. Fidusen er, at du kan få op til 45-50 dages gratis kredit på et VISA kreditkort! Der beregnes ikke renter eller gebyrer overhovedet, hvis du betaler hele saldoen hver måned. Og til forskel fra et almindeligt Dankort eller VISA/Dankort trækkes pengene ikke på din lønkonto løbende - du betaler selv hver måned. Dermed kan du reelt bruge penge, du ikke har lige nu - men som du får i løbet af en måneds tid.

Du kan for eksempel få et helt gratis kreditkort fra VISA via Bank Norwegian:

Kreditkort fra VISA

Hvis dit behov er periodisk kredit - måske frem til næste lønningsdag eller udbetaling af bonus fra dit job - er et kreditkort
en formidabel løsning! Hvis du betaler det ud til tiden, er der ingen renter, og hvis du trækker betalingen, er renten
absolut venlig og til at arbejde med.

  • Kreditkortet kan anvendes til varekøb og kontanthævning i automat i ind- og udland*.
  • Op til 45 dages gratis kredit
  • Op til 100.000 kr. i kredit
  • Gratis rejse- og afbestillingsforsikring

Klik her og søg ganske gratis om et VISA kreditkort fra Bank Norwegian.

Er du klar til at finde dit nye lån?

Klik herunder og se sammenligningen af lån:

Smart Lån

Vi finder og sammenligner online lån 24 timer i døgnet. Vores service er 100% gratis at bruge.