Minilån, kviklån & små lån

Minilån er typisk lån fra 100 kroner og op til omkring 10000 kroner - og ofte med en kort løbetid på få måneder. Nogle minilån er dog større og med længere løbetid. For eksempel kviklån - de er ofte på mere end 20000 kr. Minilån er geniale til julegaver for eksempel!

Klik og rul ned

Sikre lån

Alle nye kviklån og minilån:

Minilån er blevet ganske populært i Danmark de sidste par år. Flere og flere online finansieringsselskaber tilbyder de populære minilån, og det er primært den yngre målgruppe, der benytter disse..

Lånet er typisk fra nogle få hundrede kroner op til 5.000 kr. og som udgangspunkt, så skal lånet betales tilbage indenfor 30 dage eller sågar mindre. Der er nogle få udbydere, som tilbyder meget højere lån, men langt de fleste anvender lån til mindre beløb. Mange bruger disse lån som en form for kassekredit. En af de mest populære lån er helt klart LånLet. Det er også meget populært at tage et lån uden sikkerhed.

Find de bedste minilån

Det kan være den studerende, som ikke har mulighed for at få en kassekredit, og som skal bruge lidt ekstra penge sidst på måneden, eller hvis der kommer en uventet regning der skal betales. Her er dette lån oplagt, og samtidig slipper vedkommende for at skulle forklare problemet overfor banken. Lånet kan du ansøge om online, og ofte har ansøgeren svar på ansøgningen efter ganske kort tid, ofte mindre end 15 minutter. Det er nemt og naturligvis en af årsagerne til at dette er blevet så populært.

Når du ansøger om dette lån, så er rentesatsen en del af processen. Det er rentesatsen, der afgør, hvor meget du skal betale tilbage udover det beløb, du ønsker at låne. Minilån eller Mikrolån som det også kaldes, har en forholdsvis høje rentesats, men det er vigtigt at pointere, at det som udgangspunkt er meget korte lån, altså skal de betales tilbage indenfor en meget kort periode. Derfor er de høje rentesatser ikke så voldsomme, som mange ellers mener.

Inden du beslutter dig for hvilken udbyder du vil ansøge hos, så kan du med fordel tjekke rentesatsen hos de forskellige udbydere. Du vil givetvis opleve, at der ikke er den store forskel på rentesatsen hos de forskellige udbydere, det er stort set som hos bankerne, der kan være en lille forskel, men langt hen ad vejen, så ligger rentesatserne utrolig tæt på hinanden. Ned den meget korte låneperiode i forbindelse med minilån, så har det ikke den store betydning for dig, hvis du vælger en udbyder med en anelse højere rentesats end de øvrige.

 

Kan du få et minilån hvis du står i RKI?

Minilån i denne størrelsesorden er det klart mest realistiske, hvis du er registreret i RKI og har brug for et lån. Banker og låneinstitutter, der som regel opererer med noget højere lånebeløb, vil formentlig afvise dig i 99 ud af 100 tilfælde.

Vi vil som sådan ikke anbefale dig at ansøge om lån hvis du står i RKI. Lån kun de penge du har mulighed for at betale tilbage.

Et minilån kræver ikke dokumentation eller at du stiller noget som sikkerhed, hvilket netop gør det muligt for dig at blive godkendt. Dette lån er typisk ikke den billigste måde at låne penge på, men hvis du gider at ofre lidt tid på research og planlægning kan det faktisk lade sig gøre, at finde et ganske billigt lån.

Hvis du beslutter dig for, at tage et minilån trods RKI bør du som minimum sætte et par timer af til research. Her skal du gå de forskellige udbydere igennem fra ende til anden – der er ofte stor forskel på deres gebyrer og renter. Et minilån gælder som regel et meget lille lånebeløb, hvilket gør at man som regel kan få det hurtigt ud af verden igen. Dette er en klar fordel for dig!

Vi anbefaler som udgangspunkt, at du kommer ud af RKI før du optager nye minilån. Vi er dog klar over der kan opstå situationer, hvor et lån er den eneste mulighed. Derfor kan det naturligvis også lade sig gøre, om end det nok ikke er i banken du får lov. Forsøg dig med de gode selskaber der tilbyder lån trods RKI – dette er den eneste og bedste måde du kan få adgang til lånemarkedet på. Hvis du er registreret i RKI bør du altså kun optage et lån, hvis der ikke er andre muligheder.

En af årsagerne til at dette er blevet så populært, er naturligvis at pengene udbetales med det samme straks lånet er blevet godkendt. Der er med andre ord tale om en ganske hurtig proces. Først skal du finde den udbyder, som du vil ansøge hos. Herefter ansøger du om online via udbyderens hjemmeside.

Efter ganske kort tid, typisk indenfor mindre end 1 time, så vil du modtage svar fra udbyderen. Hvis du får ja til din ansøgning, så kan der være tilfælde hvor de beder om yderligere dokumentation inden de kan udbetale dit lån, men som udgangspunkt så kan du få pengene med det samme efter at ansøgningen er blevet godkendt, og du vælger at benytte deres tilbud. Pengene fra minilånet bliver sat ind på din bankkonto, og du slippe altså for at skulle i banken med en check eller lignende, og nu kan du begynde at bruge pengene.

Nemt med et minilån / kviklån

Det er en vision for os, at alle slags lån skal være nemme at søge om, få og betale tilbage.De fleste af os får løn sidst på måneden, og af en eller anden grund er det altid sidst på måneden, de gode tilbud dukker op. Det kan være nyt tøj, en knaldtilbud på en rejse eller måske er det den vaskemaskine, der længe har trængt til udskiftning, der pludselig kan købes her og nu billigt.

Så er det, at et minilån med for eksempel MiniFinans eller et af de andre nye kviklån her på siden kan være løsningen. Du ansøger på få minutter, får svar med det samme og pengene har du på kontoen senest dagen efter. Alle lån her på hjemmesiden er egnede til for eksempel lån til jul og julegaver.

Modsat hvad mange tror, kan man låne helt små beløb. Helt ned til 50 kroner faktisk - men det er nok de færreste, der har brug for det. Et mere realistisk minilån er på fra 500 kroner og opefter. Og det er jo nemt at udnytte det gode tilbud - eller at få købt det, du ikke kan undvære til næste lønningsdag.

Fordel 1

Din bank er ikke indblandet

Fordel 2

Svar med det samme på din låneansøgning

Fordel 3

Du skal ikke stille sikkerhed for et minilån

Hvad er forskellen på banklån og minilån?

Udsteder af minilånene blander sig ikke i, hvad du skal bruge penge til

Du kan bruge pengene lige præcis til det, du vil - ingen spørger og ingen ved det.

Minilån og kviklån er lidt dyrere end banklån

Renterne på et minilån eller et kviklån er ofte højere end på et banklån, men til gengæld skal du ikke bruge tid i banken, stå med hatten i hånden og bede om et lån og al den slags. Du ansøger online, og du får svar med det samme.

Det er hurtigere at få et kviklån eller minilån

Der går fra få sekunder og op til en time (afhængigt af hvem du søger lånet hos), og du har svaret. Efter de 48 timers lovbefalede betænkningstid har du pengene udbetalt. Hurtigt, nemt og bekvemt.

Hvor store kviklån kan man få?

Du kan finde internet-lån fra 100 kroner og helt op til 400.000 kroner! Om du vil kalde et lån på 400000 kr for et kviklån, er en smagssag, men et minilån er det jo ikke.

Kan man tage flere kviklån eller minilån?

Ja, det kan du faktisk godt, Det er dog ikke anbefalelsesværdigt for de fleste, da afdragene hurtigt løber løbsk. Men hvis du har styr på din økonomi og dit budget, kan du sagtens tage mere end ét kviklån af gangen.

 

Lån eller kreditkort lån?

Hvis du jævnligt står i den situation, at du mangler penge sidst på måneden, men du ellers er godt med, kan du overveje et gratis kreditkort i stedt efor et minilån eller kviklån. Fidusen er, at du kan få op til 45-50 dages gratis kredit på et VISA kreditkort! Der beregnes ikke renter eller gebyrer overhovedet, hvis du betaler hele saldoen hver måned. Og til forskel fra et almindeligt Dankort eller VISA/Dankort trækkes pengene ikke på din lønkonto løbende - du betaler selv hver måned. Dermed kan du reelt bruge penge, du ikke har lige nu - men som du får i løbet af en måneds tid.

Du kan for eksempel få et helt gratis kreditkort fra VISA via Bank Norwegian:

Kreditkort fra VISA

Hvis dit behov er periodisk kredit - måske frem til næste lønningsdag eller udbetaling af bonus fra dit job - er et kreditkort
en formidabel løsning! Hvis du betaler det ud til tiden, er der ingen renter, og hvis du trækker betalingen, er renten
absolut venlig og til at arbejde med.

  • Kreditkortet kan anvendes til varekøb og kontanthævning i automat i ind- og udland*.
  • Op til 45 dages gratis kredit
  • Op til 100.000 kr. i kredit
  • Gratis rejse- og afbestillingsforsikring

Klik her og søg ganske gratis om et VISA kreditkort fra Bank Norwegian.

Er du klar til at finde dit nye lån?

Klik herunder og se sammenligningen af lån:

Smart Lån

Vi finder og sammenligner online lån 24 timer i døgnet. Vores service er 100% gratis at bruge.