Bedste online lån

Her får du en uvildig sammenligning af lån på nettet - både kviklån, SMS lån, forbrugslån og kassekredit. Se renter, priser og betingelser - og klik dig direkte til en nem ansøgning om et lån 24 timer i døgnet!

Kredit sammenligning er opdateret: lørdag, 16/2/19

Nem sammenligning af lån og forbrugslån

Hvem har bestemt, at det skal være så besværligt at gå i banken for at låne penge? Og hvorfor kan det kun lade sig gøre i de alt andet end kundevenlige åbningstider? Her hos SMART LÅN kan du sammenligne alle de gode online forbrugslån i fred og ro via vores oversigt, ansøge gratis om et eller flere af dem døgnet rundt - og i de fleste tilfælde få svar på få sekunder! Sådan mener vi, det skal være.

Hvis du har brug for lidt assistance: Hjælp til at finde et lån her

Fordel 1

Lån også i weekenden, om natten og hvornår du vil!

Fordel 2

Svar med det samme på din låneansøgning

Fordel 3

Du kan låne til ALT - ingen spørger dig om, hvad du skal bruge dit lån til.

Bedste sammenligning af lån online

Hvor er det billigt at låne?

Det afhænger helt af, hvor meget du vil låne - og af hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage. Det nemmeste for dig: Ansøg om et eller flere af de fremragende forbrugslån gennem ovenstående oversigt, vurder de tilbud og priser på lån, du får - og vælg så den bedste løsning for dig.

Med vores overskuelige oversigt er det nemt at sammenligne lån, kviklån og forbrugslån samt de meget populære kassekreditter.

Hvor er der hurtigt svar på lån?

Stort set alle de lån, vi viser dig her, giver svar på din ansøgning enten straks eller i løbet af et kvarters tid. Vi har noteret svartiden ved hvert lån i sammenligningen herover. Vores sammenligning af lån er dermed den mest præcise, der findes.

Hvilke online lån er bedst?

Det afhænger i meget høj grad af, hvad du har brug for, når du sammenligner de forskellige lån, kviklån, forbrugslån og andre kreditter. Måske har du kun brug for et mindre beløb og i kort tid? Er det tilfældet, er der faktisk lån, der er gratis i 30 dage. Se mere om gratis lån her.

Hvis du har behov for et lidt større lån og længere løbetid, er det straks mere interessant, for her kan du begynde direkte at sammenligne de forskellige lånetilbud og basere din vurdering på renten og på den vigtige ÅOP.

Til lån op til omkring 70-75.000 kroner, er det især Nordisk Lån, der er attraktivt. Ved beløb over det, er Bank Norwegian stadig danskernes absolutte favorit, og det skyldes, at de er ganske billige med renterne, hvis du har en ordentlig kreditværdighed.

Du finder begge låneudbydere i listen øverst på denne side.

Er online lån bedre end banklån?

Ja og nej. Fordelen ved et online lån er, at du kan ansøge og få svar døgnet rundt - og at du reelt aldrig skal stille sikkerhed. Til gengæld betaler du lidt højere rente på et online lån.

Hvis du ikke har super-travlt med at få svar, er der faktisk en genial mulighed for at lade en række banker kæmpe om at få lov at låne dig penge! Ja, den er god nok. Via linket herunder kan du udfylde én ansøgning og så sætte dig ned og vente på at få tilbud fra flere banker og lånefirmaer - og så vælger du simpelthen bare det bedste tilbud! Klik her og lad bankerne komme til dig med deres bedste priser!

Tilsyn fra Finanstilsynet

OBS: Det er vigtigt at pointere, at Finanstilsynet fører tilsyn med samtlige finansieringsselskaber, du finder her på siden. Dette er din garanti for, at de alle overholder lovgivningen, og du ikke bliver snydt på nogen måde. Læs mere på Finanstilsynets hjemmeside.

Er du klar til at finde dit nye lån?

Klik herunder og se sammenligningen af lån:

Smart Lån

Sammenligning af lån og kviklån: Nemt og hurtigt med smart-lån.dk