Sammenligning af online lån

Opdateret: mandag, 22. januar 2018

Størst chance for JA til et lån lige nu:

Sammenlign lån døgnet rundt

Her får du en uvildig sammenligning af lån - både kviklån, SMS lån og kassekredit. Se renter og betingelser nemt - og klik dig direkte til en nem ansøgning om et lån 24 timer i døgnet!

Nemt at låne online

Hvem har bestemt, at det skal være så besværligt at gå i banken for at låne penge? Og hvorfor kan det kun lade sig gøre i de alt andet end kundevenlige åbningstider? Her hos SMART LÅN kan du vurdere alle de gode online lån i fred og ro, ansøge om et eller flere af dem døgnet rundt - og i de fleste tilfælde få svar på få minutter! Sådan mener vi, det skal være.

Hvis du har brug for lidt assistance: Hjælp til at finde et lån

Fordel 1

Lån også i weekenden, om natten og hvornår du vil!

Fordel 2

Svar med det samme på din låneansøgning

Fordel 3

Du kan låne til ALT - ingen spørger dig om, hvad du skal bruge dit lån til.

Hvor er det billigt at låne?

Det afhænger helt af, hvor meget du vil låne - og af hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage. Det nemmeste for dig: Ansøg om et eller flere af de fremragende online lån her på siden, vurder de tilbud på lån, du får - og vælg så den bedste løsning for dig.

Hvor er der hurtigt svar på lån?

Stort set alle de lån, vi viser dig her, giver svar på din ansøgning enten straks eller i løbet af et kvarters tid. Vi har noteret svartiden ved hvert lån i sammenligningen herover. Vores sammenligning af lån er dermed den mest præcise, der findes.

Tilsyn fra Finanstilsynet

OBS: Det er vigtigt at pointere, at Finanstilsynet fører tilsyn med samtlige finansieringsselskaber, du finder her på siden. Dette er din garanti for, at de alle overholder lovgivningen, og du ikke bliver snydt på nogen måde. Læs mere på Finanstilsynets hjemmeside.

Er du klar til at finde dit nye lån?

Klik herunder og se sammenligningen af lån:

Smart Lån

Vi finder og sammenligner online lån 24 timer i døgnet. Vores service er 100% gratis at bruge.